Εταιρικό Προφίλ  |   Τεχνική Υποστήριξη  |   Προϊόντα-Υπηρεσίες  |   Πελατολόγιο  |   Sitemap  |   Επικοινωνία
ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΡΑΦΙΑ
Αρχική
 


 Η εταιρία ΚΑΡΚΑΜΠΑΣΗΣ Ν.-ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ Π. ΟΕ με διακριτικό τίτλο KLIMA PLUS δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής ψύξης και κλιματισμού απο το 1995. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα του εξοπλισμού καταστημάτων καθώς και στην διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων. Η πολυετής εμπειρία, η συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων και εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας δίνει την δυνατότητα να ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα μας. 

 Το άκρως εξειδικευμένο, έμπειρο και έμψυχο δυναμικό της, η βέλτιστη ποιότητα της εργασίας, η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών αλλά και η ευελιξία του να μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε έργο που αναλαμβάνει, την καθιστούν μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της.

 Το επαγγελματικό service, η υπευθυνότητα, τα υλικά άριστης ποιότητας, με μηχανήματα καταξιωμένων οίκων στον χώρο, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η σωστή τοποθέτηση και λειτουργία των κατασκευών και εγκαταστάσεων και η χρήση νέων τεχνολογιών για εξοικονόμηση ενέργειας, φιλικές προς το περιβάλλον, μας εδραίωσαν στο χώρο αυτό.
 Η εμπιστοσύνη των πελατών και η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση, είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη της εταιρείας μας με μεγαλύτερο δυναμικό προσωπικό.

 Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθηκευτικών χώρων 600 τ.μ.  και περιβάλλοντα χώρο 2000τ.μ.στην περιοχή της Σπάρτης. Η εταιρία διαθέτει και εκθεσιακό χώρο πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα και υλικά που χρησιμποιούμε, για να μπορεί ο πελάτης να έχει οπτική επαφή με την ποιότητα. 
 Καθώς και ιδιόκτητα αυτοκίνητα πλήρως εξοπλισμένα για επισκευές και συντηρήσεις ώστε να επιτυγχάνεται η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της και γερανοφόρο όχημα για τα ψηλά κτίρια και τις μεταφόρες μεγάλων μηχανημάτων.

 Με πλήρη γραμματειακή, τεχνική υποστήριξη (σχεδιασμού) μελέτης και πωλήσεων, με κατάλληλα εξοπλισμένο και επανδρωμένο συνεργείο, έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι από τις κορυφαίες-ποιοτικές στο χώρο της.
 Η εταιρία μας σε συνεργασία με πρωτοπόρες στον τομέα τους επιχειρήσεις βρίσκεται στην θέση να προσφέρει την καλύτερη δυνατή πρόταση στους πελάτες της και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ:
- Η προσέγγιση των αναγκών του πελάτη στο μέγιστο βαθμό.
- Η χρήση νέων τεχνολογιών για όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο και σύγχρονο αποτέλεσμα.
- Διαρκής έρευνα και ανάπτυξη για την καλ
ύτερη και πιο αξιόπιστη πρόταση προς τους πελάτες μας.

SSL Certificates